Nemzetközi konferencia a digitális transzformációról
2021. június 16-17. között kerül sor a nemzetközi Virtual Sensors & IIoT: Manufacturing + Automation + Robotics, EMEA & UK konferenciára.

 

A rendezvényen az Endrich GmbH a saját magyar fejlesztésű E-IoT teszt infrastruktúrán keresztül igyekszik bizonyítani az IoT területén megszerzett szakértelmét és az alkatrészellátásban betöltött fontos szerepét. Minderről Kiss Zoltán, a cég exportigazgatója beszél a virtuális konferencia regisztrált résztvevőinek. A előadók névsora magas képzettségű nemzetközi szakemberekből áll, és olyan világcégek senior döntéshozóit vonultatja fel és vonzza, mint a VW,  Audi, Whirlpool, Airbus, Tata Steel és sok más nagyvállalat!

Ezek a szakemberek mind a cégeik digitális transzformációján dolgoznak, ehhez keresnek és kínálnak szenzor és IoT megoldásokat az innováció, a technológia, az Ipar 4.0, az okos gyártás, az adattudományok, és az automatizálás területén. Amennyiben érdekli a konferencia, az Endrich most lehetőséget biztosít az angol nyelvű előadássorozaton való részvételre, az alábbi linken való regisztráció és az ingyenes vendégrészvételt biztosító voucher segítségével.

Regisztráció : https://transformindustry.com/events/sensors-iiot-manufacturing-automation-robotics-emea-uk/ticket-options/

100% -os kedvezmény kupon : ENDRICH100

A termelés visszatelepítése saját országon belülre: okok, kihívások és lehetőségek
Az offshoring - a gyártás áthelyezése az alacsonyabb költségű országokba - elvesztette fényét. Egykor az erősebb versenypozíció kiépítésének egyik módjaként tekintettek rá, ma azonban úgy tűnik, hogy sebezhetőséget és korlátokat jelent.
Elindult a Mol tiszaújvárosi műanyaghulladék kémiai újrahasznosító üzemének tervezése
Műanyagok kémiai újrahasznosítására jelentett be együttműködést a Mol-csoport és a globális folyamattechnológiával és értékorientált energetikai megoldásokkal foglalkozó Lummus Technology. A partnerség részeként megkezdődött az első Lummus Advanced Waste Plastic Recycling üzem tervezési szakasza.
Takarékos megoldás a Te otthonodba is!
A modern technológia fejlődésével egyre inkább előtérbe kerülnek az energiatakarékos megoldások, amelyek nem csak a környezetvédelem szempontjából, hanem gazdaságilag is előnyösek.
Hajtásrendszer-megoldások a szimplexitás jegyében
Ha valaki nyomon követi, melyek az aktuális felkapott témák, biztosan találkozott már a szimplexitás kifejezéssel. Az elnevezés a szimplicitás és a komplexitás összevonásából keletkezett, és első ránézésre ellentétpárt foglal magában.
Szimulációs szoftverrel állapították meg egy csésze tea keverésének leghatékonyabb módját
A tea első látásra az egyik legegyszerűbben elkészíthető ital: kell hozzá forró víz, tealevél, esetleg cukor, méz, tej vagy citrom, mindezt kicsit meg kell kevergetni, és kész is. De hogyan célszerű keverni? Körkörösen vagy oda-vissza kanálmozgatással?