Nemzetközi konferencia a digitális transzformációról
2021. június 16-17. között kerül sor a nemzetközi Virtual Sensors & IIoT: Manufacturing + Automation + Robotics, EMEA & UK konferenciára.

 

A rendezvényen az Endrich GmbH a saját magyar fejlesztésű E-IoT teszt infrastruktúrán keresztül igyekszik bizonyítani az IoT területén megszerzett szakértelmét és az alkatrészellátásban betöltött fontos szerepét. Minderről Kiss Zoltán, a cég exportigazgatója beszél a virtuális konferencia regisztrált résztvevőinek. A előadók névsora magas képzettségű nemzetközi szakemberekből áll, és olyan világcégek senior döntéshozóit vonultatja fel és vonzza, mint a VW,  Audi, Whirlpool, Airbus, Tata Steel és sok más nagyvállalat!

Ezek a szakemberek mind a cégeik digitális transzformációján dolgoznak, ehhez keresnek és kínálnak szenzor és IoT megoldásokat az innováció, a technológia, az Ipar 4.0, az okos gyártás, az adattudományok, és az automatizálás területén. Amennyiben érdekli a konferencia, az Endrich most lehetőséget biztosít az angol nyelvű előadássorozaton való részvételre, az alábbi linken való regisztráció és az ingyenes vendégrészvételt biztosító voucher segítségével.

Regisztráció : https://transformindustry.com/events/sensors-iiot-manufacturing-automation-robotics-emea-uk/ticket-options/

100% -os kedvezmény kupon : ENDRICH100

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket
"A kvantumszámítógépek az anyagtudományban is hatalmas előrelépést jelentenek. Segítségükkel olyan különleges anyagokat fejleszthetünk ki, amelyekre a hagyományos számítógépekkel soha nem lenne lehetőségünk” – mondta Dr. Thomas Strohm, a Bosch Research kvantumtechnológiákért felelős vezető szakértője.
Csomagok és teherszállítók hatékony detektálása a logisztikában
A Pepperl+Fuchs több mint három évtizede fejleszt és gyárt megbízható RFID rendszereket ipari alkalmazásokhoz. Az üzemi automatizálásban ezeket a rendszereket elsősorban PLC-kkel üzemeltetik a biztonságos folyamatok és a gyártás átláthatósága érdekében.
A CSRD feladja a leckét a vállalatoknak
Bár a cégek többsége bizakodó azzal kapcsolatban, hogy felkészült lesz az EU kötelező vállalati fenntarthatósági jelentéstételről szóló irányelve, a CSRD-követelmények teljesítésére, sokan még nem igazán tudják, hogyan - derül ki a PwC első alkalommal elkészített Global CSRD Survey kutatásából.
Hogyan viselkedhet egy fém felülete kétféleképpen?
Különleges tulajdonságaik miatt számos alkalmazásban fontos szerepet játszik a fémfelülethez kötött fény (plazmon). Magyar kutatók most egy olyan eszköz működését demonstrálták, amely ezen felületi plazmonok segítségével ultraérzékeny szenzorként és jelmoduláló eszközként is alkalmazható.
Energiahatékony motor- és invertercsomag elektromos buszokhoz
Az új csomag, amely magában foglalja az első, buszokhoz készült háromszintű invertert is, megnövelt élettartamot és jelentős hatékonyságnövekedést eredményez, hiszen a korábbi, kétszintű inverterekhez képest akár 12%-kal kevesebb motorikus veszteséget generál a szokványos menetciklusok során.