Megbízható energiaellátás - 100%-os rendelkezésre állás a tápellátásban
Az ágazatok egyre nagyobb mértékű villamosításával, hálózatba szervezésével és automatizálásával egyre nagyobb a függőség a megbízható áramellátási megoldásoktól, hiszen a nem tervezett üzemleállások magas költségeket okoznak. Tarts velünk és tudd meg, hogyan szolgáltass megbízható energiát a váratlan leállások elkerülése érdekében!

 

Regisztrálj webináriumunkra és mi garantáljuk, hogy választ kapsz szakmai kérdéseidre és kihívásaidra! Szeretnéd biztosítani a maximális rendelkezésre állást tápellátási rendszereidben? Megmutatjuk hogyan érheted el a legújabb technológiák alkalmazásával! Csatlakozz online egy remek szakmai beszélgetéshez!

 

 

Írd fel a naptáradba!

2024. Március 12. 13:30-14:00 | Online webinárium

 

 

Tápellátási megoldásaink az olyan innovatív technológiáknak köszönhetően gondoskodnak a berendezések maximális rendelkezésre állásáról, mint az SFB technológia (Selective Fuse Breaking), az ACB technológia (Auto Current Balancing) és az IQ technológia.

Biztosan tudod, hogyan védheted meg létesítményed tápellátását, adatait és jeleit?

Fogadjunk, hogy tudunk újat mutatni!

 

Választ kaphatsz kérdéseidre:

  • Hogyan védhetem meg a rendszeremet túlfeszültség ellen?
  • Hogyan tudom folyamatosan működtetni a rendszeremet, ha a hálózat meghibásodik?
  • Hogyan csökkenthetem a küldő behatások negatív hozadékainak kockázatát?

 

 

Tápellátási megoldásaink különböző funkcióikkal, teljesítmény osztályaikkal és kialakításaikkal pontosan a Te alkalmazásodhoz megfelelő partnerek. Redundáns megoldásaink garantálják a szigorú követelményeknek eleget tevő berendezéseinek üzembiztonságát, ezzel megakadályozva, hogy egy tápegység kiesése miatt a teljes berendezés leálljon.

 

A BMW Group legnagyobb napelemparkja épül fel Debrecenben
Április 10-én egy több, mint 50 hektáros területen elterülő napelempark kialakítására vonatkozó szerződést írtak alá a BMW Manufacturing Hungary Kft. és az E.ON Hungária Csoport képviselői.
Az Electrosub kiváló lehetőséget kínál üzleti kapcsolatainak frissítésére!
Az idén 5 éves fennállását ünneplő Electrosub szakkiállítás és konferencia koncepcióját a szervezők a piac igényeihez igazodva 2021-ben frissítették. A nyitva tartás két naposra váltott, és bevezették a kkv-k számára is könnyen elérhető, költséghatékony megjelenést biztosító ECO standot.
Magyar tudósok, akik nélkül ma teljesen más lenne az űrkutatás
1961. április 12-én indult útjára a Jurij Gagarin repülő őrnagyot szállító űrhajó, aki így első emberként jutott el a világűrbe. Habár ez már önmagában is óriási evolúciós ugrás volt a történelemben, az azóta eltelt 60 évben is rengeteg jelentős előrelépés történt az űrkutatás területén, melyben a magyaroknak is nagy szerepük volt.
Minőségi ugrást hoz a mesterséges intelligencia a minőségellenőrzésben
A cégek egyre nagyobb arányban helyezik át a fókuszt a mennyiségről a minőségre a szoftverek esetében is. Ehhez viszont hatékony minőségellenőrzési folyamatokra van szükség, amiben meghatározó segítséget jelentenek az olyan fejlett technológiák, mint például az automatizálás és a mesterséges intelligencia.
Az elektronikai ipar legnagyobb hazai rendezvénye – InnoElectro 2024
A Magyarországi Elektronikai Társaság idén kiemelten színes konferenciával várja látogatóit 2024. április 23–25-ig a Budapesti Olimpiai Központ A-csarnokában. 3500 m2-en több mint 100 kiállító és 100 előadás várja a látogatókat, számtalan izgalmas kerekasztal beszélgetéssel, égető témákat érintve.