Látványos szakaszához ért az építkezés, mérnökökkel bővül a csapat
A BMW Group debreceni gyárának fejlesztése a tervezett ütemben halad: a gigantikus, 400 hektáros területen kezdetét vette a létesítmények felépítése.

 

Első körben a központi irodát, a képzési központot, az adatközpontokat és a további infrastrukturális épületeket érinti, de még idén megkezdik a munkát a termelőlétesítményeken is, melyek falai között új generációs elektromos autók készülnek majd a BMW Group leginnovatívabb, magasan automatizált gyártósorain. A gyár alapkőletételére június elején kerül sor.

„Az építkezés fontos és egyben látványos fázisába lépünk most át. Gyárunk épületei elkezdenek növekedni, és a komplexum fokozatosan felveszi leendő formáját” – fogalmazott Hans-Peter Kemser, a debreceni gyár igazgatója, aki találkozott már a BMW Group helyi csapatával, valamint a debreceni és magyarországi partnerekkel is. „A személyes beszélgetések során rendkívül pozitív hozzáállást tapasztaltam, és elköteleződést aziránt, hogy kiváló együttműködésünket folytatva a BMW Group csúcstechnológiás gyárát építsük fel itt, Debrecenben” – tette hozzá.

Hans-Peter Kemser még az év elején vette át a BMW Group debreceni gyárának igazgatói feladatait, miután 2015 és 2021 között a vállalatcsoport lipcsei gyárát vezette, ahol a BMW i3-as és i8-as modellek gyártásáért is felelt, így komoly tapasztalatot szerzett már nemcsak az autóipar, de az elektromos mobilitás területén is.

Az építkezéssel párhuzamosan a munkaerő-toborzás is új szakaszába lépett

A gyárkomplexum fejlődésének köszönhetően újabb és újabb karrierlehetőségek nyílnak meg a BMW Group leendő debreceni gyáránál. A csapat a közeljövőben elsősorban üzemépítési, létesítményüzemeltetési, pénzügyi, beszerzési, HR- és IT-szakemberekkel bővül majd.

Jelenleg főként az építkezéshez kapcsolódó állásajánlatok közül lehet válogatni, és a gyártáshoz szükséges pozíciók tömeges meghirdetésére később kerül sor, az első „karbantartás műszakvezető” állásra azonban már most lehet jelentkezni!

Érdemes elmenteni a böngészőkben a BMW Group debreceni gyárának karrieroldalát – ez a vállalat egyetlen hivatalos toborzási csatornája, ahol az összes aktuális álláslehetőség megtalálható, és itt lehet jelentkezni a meghirdetett pozíciókra.

Azok, akik nem találnak megfelelő nyitott állást az oldalon, egy Jelentkezői profil létrehozása után értesítést kérhetnek arról, ha a profiljuknak megfelelő pozíció kerül meghirdetésre.

Új tulajdonságú anyagok, eltérő elveken működő eszközök - ez a nanotechnológia
A nanotechnológia vívmányai mára az élet és a tudomány minden területén jelen vannak a hétköznapi naptejektől az élelmiszer- és ruhaiparon át a génsebészetig. A globális nanotechnológiai piac értéke 2025-re elérheti a 306 milliárd eurót.
Káosztól a kontrollig: komplex modellek megszelídítése
Önnel is megesett már, hogy összeomlott a szoftvere egy nagy összeállítási modell betöltésekor? Vagy, hogy az alkatrészmodellek nem kapcsolódtak az ERP-vel? Előfordult-e már Önnel, hogy nem tudott lefuttatni bizonyos vizsgálatokat a komplex termékeken, mint például tömegszámítás, vagy ütközésvizsgálat?
BMW GROUP CAREERS IN FEBRUARY
At the BMW Group, everything starts with passion. It turns a profession into a vocation. It drives us to keep reinventing mobility and bring innovative ideas onto the roads. Enthusiasm for joint projects turns a team into a strong unit where every opinion is valued. It is only when expertise, highly professional processes and enjoyment of work unite that we can shape the future together.
Technológiák, melyekre már most érdemes figyelmet fordítani
Háború, járvány, recesszió, válság. Vállalat legyen a talpán, aki ilyen körülmények között jól tud teljesíteni. A krízisben azonban ott van a lehetőség is, hiszen aki megtalálja a legjobb módszert a túlélésre, az versenyelőnyre tehet szert.
A BMW a jövőbe a dolgozóit is magával viszi
Gőzerővel halad a BMW Group Gyár Debrecen építése, ahol elsőként a keleti adatközpont épületét fogják átadni, várhatóan egy hónapon belül, ahova átadás után az informatikai részleg fog beköltözni.