Látogassa meg idén ingyen az EMO szakkiállítást!
A fémipari világkiállítás az „Intelligens termelési rendszerek összekapcsolása” mottó jegyében idén az Industrial Internet of Things (IIoT) koncepciójára összpontosít. Ezzel összhangban a Fanuc az IIoT és a mesterséges intelligencia (AI) terén kifejlesztett teljes termékválasztékát bemutatja!

 

Fedezze fel a dolgok internetét és a mesterséges intelligenciát!

 

IoT: Hálózatba kötött rendszerek

Fedezze fel az MT-LINKi IoT alkalmazást, egy termelésmenedzsment szoftvercsomagot, amely személyi számítógépeken fut, és lehetővé teszi párhuzamosan több berendezés felügyeletét.

 

 

 

AI: Deep Learning technológia 

Ismerje meg a Fanuc iRVision képfeldolgozó rendszerével felszerelt robotot, amely okostelefonok fedlapját vizsgálja felületi hibák után kutatva. A kísérleti fázisban lévő rendszer a deep learning tanulást támogató iRVision funkciót tartalmazza.

 

 

 

Fedezzen fel további területeket!

 

Tisztítórendszerek automatizálása

Az R-2000 típus továbbfejlesztésének számító R-2000iC/210WE tisztítórobot extrém munkakörnyezetekben végzett tisztítási feladatok elvégzését is lehetővé teszi.

 

Légiipari automatizálás 

A légiiparban a legnagyobbnak és legerősebbnek számító M-2000iA/1700L robot végzi a rendkívül nehéz alkatrészek hihetetlenül precíz mozgatását.

 

 

 

FA technológia

Az új Finom Felület Technológia a legújabb CNC és szervo vezérlési funkciókat tartalmazza. Az elsősorban marószerszámok számára kifejlesztett technológiával tökéletes munkadarab-felületek hozhatók létre.

 

FA kijelző 

A 21,5 hüvelykes iH Pro Full HD kijelzővel rendelkezik, amelyen párhuzamosan több információ is megjeleníthető. A nagyteljesítményű Intel Core i5 processzor egyidejűleg több szoftver futtatását is lehetővé teszi.

 

 

 

Ismerje meg a kollaboratív zónát!

 

Kollaboratív robotok 

A legkisebb CR-7iA modelltől a legnagyobb és legerősebb, 35 kg teherbírású CR-35iA típusig! Élő bemutatók valós termelési környezetet modellező munkatársakkal, akik biztonsági kerítések használata nélkül dolgoznak együtt a zöld robotokkal. Ismerje meg a robot betanítását célzó kézi vezetés funkciót, amely lehetővé teszi a robot mozgás útján történő egyszerű irányítását. A CR-7iA és az AGV (automata irányítású jármű) bemutatása során a robotot rögzített állomásra szerelik és egy Fanuc Robodrill függőleges megmunkálóközpont ki- és berakodását végzi majd el. Az AGV egy sárga vonalat követ majd és azonnal leáll, ha emberi személyzet kerül a közelébe.

 

Ismerje meg az ipar 4.0 és a mesterséges intelligencia által inspirált gyártási folyamatokat!

 

Találkozzunk a 2337 négyzetméteres Fanuc standon! 25-ös pavilon A75-ös stand.

 

  Ingyenes regisztráció  

 

Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.
Biztató kilátások a magyar űripar előtt
A 4iG Nyrt. űripari és technológiai érdekeltségeit az iparág globális növekedési lehetőségeit jobban kihasználó önálló társaságba vonja össze. A 4iG Space and Technology Zrt. feladata lesz a cégcsoport érdekeltségébe tartozó űripari- és műholdgyártási, autonóm repülőgépek (UAV) fejlesztésével és gyártásával, drónvédelemmel, továbbá a védelmi digitalizációs szolgáltatásokkal kapcsolatos tevékenységek irányítását.
Megbízható energiaellátás - 100%-os rendelkezésre állás a tápellátásban
Az ágazatok egyre nagyobb mértékű villamosításával, hálózatba szervezésével és automatizálásával egyre nagyobb a függőség a megbízható áramellátási megoldásoktól, hiszen a nem tervezett üzemleállások magas költségeket okoznak. Tarts velünk és tudd meg, hogyan szolgáltass megbízható energiát a váratlan leállások elkerülése érdekében!
Az MI az új aranyláz: aranyat ássunk, vagy inkább ásókat adjunk el?
A Bobcats Coding mesterséges innovációs (MI) útmutatót készített vállalati döntéshozóknak, amely áttekintést nyújt a mesterséges intelligencia gyors felíveléséről a befektetési piacon, egyúttal kézzelfogható tanácsokkal is szolgál az MI iránt érdeklődő vállalkozások stratégiai tervezéséhez és kockázatértékeléséhez.
Több rugalmasságra lesz szüksége a hazai villamosenergia-rendszernek
Becslések szerint 150-180 ezer okosmérővel felszerelt fogyasztó lehet Magyarországon, ami 4,7 millióra is nőhet 2030-ig, ha a magyar piac követi a nyugat-európai trendeket.