Kontron Szerszámgyártás Akadémia
A Kontron meghívja Önt és érdeklődő munkatársait a “Szerszámgyártás Akadémia” c. rendezvényére.

 

A német ipar gyengélkedése szűkíti a piaci lehetőségeket és ilyen körülmények között csak a maximálisan automatizált szoftverekkel és folyamatokkal dolgozó szerszámtervezők és -gyártók tudják megőrizni, vagy erősíteni piaci pozíciójukat. Rendezvényünkön olyan tervezési, szimulációs, gyártási és gyártás ütemezési automatizmusokat és eszközöket fogunk bemutatni, amivel a felhasználók egyértelmű versenyelőnyre tehetnek szert. Nem pár százaléknyi előnyökről beszélünk!

 

Jöjjön el, ismerje meg a termelékenység új szintjét!
 
Időpont: 2024. április 16. kedd 8:00-14:20
Helyszín: Abacus Business & Wellness**** hotel.
 
Részletes program, regisztráció >>
 

 

A rendezvényre ipari cégek, és oktatási intézmények aktív képviselőit várjuk:

  • műszaki vezetőket, szerszámüzem vezetőket, szerszám tervezéssel vagy gyártással foglalkozó mérnököket, gyártási folyamatmérnököket
  • műszaki oktatási intézmények szerszámtervezést, gyártást oktató tanárait

A részvétel díjmentes, de előzetes, hiánytalan online regisztrációhoz kötött.

 

 

Az MI technológiára felkészültek előtt óriási lehetőségek állnak
A mesterséges intelligencia (MI) által érintett ágazatokban ugrásszerűen nőtt a termelékenység, az MI-t használó állások egyre nagyobb számban jelennek meg és akár 25%-os bérprémiumot kínálnak - derül ki a PwC Global AI Jobs Barometer felméréséből.
Több vármegye áramellátását irányító szoftver újul meg
Az E.ON Hungária vállalatcsoport felelős a teljes Dunántúl, valamint Budapest és Pest vármegye nagy részében a villamosenergia-hálózat üzemeltetéséért, azaz több mint 5 millió lakos villamosenergia-ellátásáért.
Szintet léphet a mikrohálózatok fejlesztése
Költséghatékony energiabeszerzés és -tárolás egyetlen megoldásban – ezt kínálja BESS, a Schneider Electric legújabb fejlesztése. A különleges berendezés újabb lökést adhat a mikrohálózatok kialakításának és támogatja az energiabiztonság megteremtését.
Szervotechnológia extrém teljesítőképességet igénylő alkalmazásokhoz
Az AM8300 sorozatú szervomotorok megjelenésével a Beckhoff termékpalettája beépített vízhűtéses modulrendszerű motorcsaláddal bővült.
Autonóm repülésre képes mesterséges méhraj
A Bionic Learning Network több mint 15 éve foglalkozik a repülés varázsával. A madarak szárnyalásának technikai megfejtése után (Festo SmartBird) a csapat számos más lény repülésének természetes alapelveit is kutatta és technológiai módszerekkel meg is valósította.