Kontron IT4Factory 2023 meghívó - fókuszban a gyártásdigitalizálás
Az IT4Factory a Kontron Hungary (régebbi nevén S&T Consulting Hungary) új rendezvénye, ami kimondottan a gyártás digitalizálásáról, optimalizálásáról szól: gyárszimuláció, robot programozás, termelés ütemezés, MES, BOM menedzsment, additív gyártás és még sok más.

 

Racionalizált és digitalizált működés nélkül esélytelen a gyártás versenyképességének fenntartása, javítása a mostani turbulens időkben.

A Kontron Hungary 30+ év tapasztalatával segít azonosítani a következő, reálisan megvalósítható modernizációs lépéseket. A résztvevő cégek között 3 átfogó Ipar 4.0 audit szolgáltatást sorsolunk ki!

 

 

A rendezvényen két izgalmas szoftver magyar ősbemutatójára is sor kerül:

  • GANTTPLAN: villámgyors és modern, a német iparban bizonyított ütemező és termelés optimalizáló APS rendszer
  • Visual Components OLP: univerzális off-line robot programozó szoftver, amivel a drága robotok állásideje töredékére csökkenthető

Jöjjön el, és ismerje meg, hogy a RIMAC – a régiónk egyik legjelentősebb feltörekvő autógyára – hogyan alkalmazza az Infor LN ERP szoftvert!

Időpont: 2023. november 14. kedd 8:00-15:00
Helyszín: Abacus Business & Wellness**** hotel
2053 Herceghalom, Gesztenyés út 3.
 

 

 

 

A konferenciára cégek, intézmények aktív képviselőit várjuk:

  • ipari cégek felső- és középvezetőit
  • gyártással, vállalati folyamatokkal foglalkozó mérnököket
  • műszaki oktatási intézmények vezetőit

A részvétel díjmentes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

 

| Kontron Hungary Kft.

| Nyitókép: Adobe Stock

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.