Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.

 

„A kiesztergálófejek pontos beállításához általában szakképzett gépkezelőre van szükség” – mondta Kavita Dandge, a Seco termékmenedzsere. „Ha a szakképzett munkaerő hiányával küzdő cégek a digitális axiális kiesztergálófejek elfordítható digitális kijelzőjét használják, bármilyen képzettségű gépkezelő képes hiba nélkül elvégezni a beállításokat.”

Gyors és egyszerű beállítás a Seco digitális kiesztergálófejjel

A vágóél elmozdulása kritikus fontosságú a kiesztergálási pontosság szempontjából. A Seco Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek egy digitális eszköz segítségével jelenítik meg a pontos elmozdulási értékeket a szerszámbeállítás során. Ez a széles kijelző az összes Seco digitális axiális kiesztergálófejjel működik, és elfordítható, hogy a gép belsejében is jól látható maradjon.

Digitális eszköz nélkül a kiesztergálófejek megfelelő előkészítéséhez apró, nehezen leolvasható eszközöket kell beállítani, ami rendkívül időigényes. A Seco Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális fúrófejek egyszerű és gyors beállítást tesznek lehetővé, ezzel gyakorlatilag kiküszöbölve az emberi hibákat. A széles, könnyen leolvasható kijelző és a kényelmes vezérlőgombok révén a Seco digitális kiesztergálófeje lerövidíti a beállításhoz szükséges időt, nagyobb hatékonyságot és termelékenységet eredményezve.

Szennyeződésmentes működtetés és egyszerű újratöltés

A kiemelkedő sokoldalúság jegyében a Seco digitális beállítóeszköze nem használ akkumulátorokat, USB-n keresztül tölthető, és mágnesekkel csatlakozik a kiesztergálófejekhez a kiváló illeszkedés érdekében. A cserélhető akkumulátorok kiváltásának köszönhetően kiküszöbölhető a kiesztergálófejek szennyeződése az akkumulátorcsere során. A Seco Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek az akkumulátormentes, zárt kialakításuk révén kívül tartják a port és a hűtőfolyadékot, a digitális kijelző pedig egyetlen töltéssel akár 200 mérés elvégzésére is képes.

Különböző szerszámméretek és -csatlakozások sokoldalú támogatása

A Seco öt méretben kínálja a kiemelkedően sokoldalú Axiabore és Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejeket. Az átmérők megfelelnek a Seco analóg axiális szerszámkínálatában található termékeknek 2 mm-es átmérőtől kezdődően. A fejek 2 és 57 mm (0.078 és 2.24 hüvelyk) közötti külsőfelület-esztergálási átmérők, valamint 19 és 96 mm (0.75 és 3.78 hüvelyk) közötti beszúrási átmérőkhöz alkalmazhatók.

 

 

A Graflex, Seco-Capto és HSK-A63 csatlakozásokkal rendelkező kiesztergálófejek IT5 átmérőpontossággal és Ra 0,6 felületi minőséggel készítenek furatokat. Az Axiabore kiesztergálófejek 2 és 20 mm (0.078 és 0.78 hüvelyk) közötti simító kiesztergálási átmérőkhöz alkalmazhatók. A 6 és 108 mm (0.236 és 4.25 hüvelyk) közötti átmérőkhöz válassza az Axiabore Plus többfunkciós fejeket.

 

Az MI technológiára felkészültek előtt óriási lehetőségek állnak
A mesterséges intelligencia (MI) által érintett ágazatokban ugrásszerűen nőtt a termelékenység, az MI-t használó állások egyre nagyobb számban jelennek meg és akár 25%-os bérprémiumot kínálnak - derül ki a PwC Global AI Jobs Barometer felméréséből.
Több vármegye áramellátását irányító szoftver újul meg
Az E.ON Hungária vállalatcsoport felelős a teljes Dunántúl, valamint Budapest és Pest vármegye nagy részében a villamosenergia-hálózat üzemeltetéséért, azaz több mint 5 millió lakos villamosenergia-ellátásáért.
Szintet léphet a mikrohálózatok fejlesztése
Költséghatékony energiabeszerzés és -tárolás egyetlen megoldásban – ezt kínálja BESS, a Schneider Electric legújabb fejlesztése. A különleges berendezés újabb lökést adhat a mikrohálózatok kialakításának és támogatja az energiabiztonság megteremtését.
Szervotechnológia extrém teljesítőképességet igénylő alkalmazásokhoz
Az AM8300 sorozatú szervomotorok megjelenésével a Beckhoff termékpalettája beépített vízhűtéses modulrendszerű motorcsaláddal bővült.
Autonóm repülésre képes mesterséges méhraj
A Bionic Learning Network több mint 15 éve foglalkozik a repülés varázsával. A madarak szárnyalásának technikai megfejtése után (Festo SmartBird) a csapat számos más lény repülésének természetes alapelveit is kutatta és technológiai módszerekkel meg is valósította.