Karbantartást tervez? A Schneider Electric-kel csak nyerhet!
Most akciós termékeink mellett egy 200 000 Ft értékű utazás is az öné lehet!

 

Vásároljon 10% kedvezménnyel* a kampányban résztvevő termékek közül ajánlott gyártói listaáron minimum nettó 250.000 Ft** értékben a promóció ideje alatt bármely kereskedésben, és nyerje meg az 5 darab, bruttó 200 000 Ft értékű utazás egyikét.

 

 

Válogasson kisfeszültségű energiaelosztási és ipari automatizálási termékeink közül most kedvezményes áron a promóció ideje alatt! Kiemelt ajánlataink között szerepelnek többek között az Acti9 termékek, Easy Harmony nyomógombok, Harmony relék és az EasyPact megszakítók.  

A promóció időtartama: 2024. május 6. - 2024. július 12.

  

 

* Ajánlott promóciós kedvezmény, a kereskedőpartnerek saját döntésük szerint ettől eltérhetnek. A szerződött partnereink számára a szokásos kedvezmény a csökkentett listaárakból adódik. 

** Nettó fogyasztói ár.

 

A termelés visszatelepítése saját országon belülre: okok, kihívások és lehetőségek
Az offshoring - a gyártás áthelyezése az alacsonyabb költségű országokba - elvesztette fényét. Egykor az erősebb versenypozíció kiépítésének egyik módjaként tekintettek rá, ma azonban úgy tűnik, hogy sebezhetőséget és korlátokat jelent.
Elindult a Mol tiszaújvárosi műanyaghulladék kémiai újrahasznosító üzemének tervezése
Műanyagok kémiai újrahasznosítására jelentett be együttműködést a Mol-csoport és a globális folyamattechnológiával és értékorientált energetikai megoldásokkal foglalkozó Lummus Technology. A partnerség részeként megkezdődött az első Lummus Advanced Waste Plastic Recycling üzem tervezési szakasza.
Takarékos megoldás a Te otthonodba is!
A modern technológia fejlődésével egyre inkább előtérbe kerülnek az energiatakarékos megoldások, amelyek nem csak a környezetvédelem szempontjából, hanem gazdaságilag is előnyösek.
Hajtásrendszer-megoldások a szimplexitás jegyében
Ha valaki nyomon követi, melyek az aktuális felkapott témák, biztosan találkozott már a szimplexitás kifejezéssel. Az elnevezés a szimplicitás és a komplexitás összevonásából keletkezett, és első ránézésre ellentétpárt foglal magában.
Szimulációs szoftverrel állapították meg egy csésze tea keverésének leghatékonyabb módját
A tea első látásra az egyik legegyszerűbben elkészíthető ital: kell hozzá forró víz, tealevél, esetleg cukor, méz, tej vagy citrom, mindezt kicsit meg kell kevergetni, és kész is. De hogyan célszerű keverni? Körkörösen vagy oda-vissza kanálmozgatással?