Ismét találkozhatunk a világ legversenyképesebb cégeivel!
A Taiwan Trade Center Budapest ezúton meghívja Önt a Tajvani Kereskedelmi Delegáció érkezése alkalmából 2023. április 18-án megrendezésre kerülő kereskedelmi találkozóra.

 

A küldöttség 19 vállalatból áll, melyek a következő iparágakból képviseltetnek: Fémfeldolgozó gépek, Konzervdobozgyártó gépek és kapcsolódó berendezések, Fém/üveg/műanyag tartályok töltőanyagai, Elektromos és elektronikai termékek, mint például kábelkötegek, LED, LED világítás ipari felhasználásra, kapcsolók és ipari ventilátorok, elektromos szerszámok, munkavédelmi felszerelések és munkaruházat, funkcionális szövet és fonal stb.

 

Hordozható balloon LED világítás építési munkákhoz

 

További részletek a küldöttségről és termékeikről az alábbi linken érhetők el: Taiwan Trade Mission to Hungary

 

Időpont: 10:00-17:00, 2023. április 18. 

Helyszín: Crowne Plaza Hotel, 1062 Budapest, Váci út 1-3. (WestEnd City Center)

A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációját kérjük, jelezze a taitra@taitra.hu, vagy a wieland@taitra.hu e-mail címeken, illetve a (1) 2 664 664 telefonszámon.

 

Hordozható LED világítás építési munkákhoz

 

Tajvan lakossága 23,50 millió fő, a világ 16. legnagyobb kereskedelmi országaként rangsorolják, 2022-ben 907,40 milliárd USD volt a kereskedelmi volumene. A 2022-es IMD World Competitiveness évkönyv szerint Tajvan a 7. helyre került a világ versenyképességi rangsorában.

Tajvan kulcsszerepet játszik a világ ellátási láncában. A félvezetőipart tekintve az USA jól ismert technológiai vállalatai által alkalmazott félvezetők 90%-a Tajvanra támaszkodik. Az 5G és az IoT infrastruktúra kiépítése nagymértékben függ a csúcstechnológiájú mikroprocesszorok elérhetőségétől, amelyek gyártására csak néhány cég, köztük a TSMC rendelkezik kapacitással.

A Tajvanból Magyarországra irányuló export 2021-hez képest 5%-kal nőtt, és elérte a 764 millió USD-t. A főbb termékek közé tartoznak az információs és kommunikációs eszközök és alkatrészeik, félvezetők, kötőelemek, elektromos kellékek, fémfeldolgozó gépek, kerékpáralkatrészek, járművilágítás, diagnosztikai eszközök, műanyagfeldolgozó gépek, akkumulátorok. A Tajvanba érkező magyar import összesen 463 millió USD-t tesz ki, ami 16%-os növekedést jelent. A főbb termékek között olyanok szerepelnek, mint például gépjármű, motor, légkompresszor, akkumulátor, gumiabroncs, kapcsoló, vegyi anyagok.

 

Liberty Square

 

2020 óta ez lesz az első személyes tajvani kereskedelmi delegáció Magyarországon. Reméljük, hogy személyesen találkozhatunk Önnel, hogy megismerje Tajvan új innovatív termékeit és új partnereket találjon.

Találkozzunk a rendezvényen!

 

TAIWAN TRADE CENTER, BUDAPEST

1056 Budapest, Váci utca 81.

Tel: (36-1) 2 664 664

E-mail: budapest@taitra.org.tw

budapest.taiwantrade.com.tw

Már várja az érdeklődőket a Schneider Electric Fenntarthatósági Iskolája
A technológiai nagyvállalat eredetileg saját munkatársai számára indította el a három fő fejezetből álló képzési programot.
Bionika, robotika és spinoff fejlesztések az idei Innovációs Napon
Hatodik alkalommal rendezi meg a kutatókat és ipari partnereket összekötő eseményét, az Innovációs Napot a Műegyetem - FIEK (Felsőoktatási Innovációmenedzsment és Együttműködési Központ) június 8-án.
Az elektromos megfogók elejtik a munkadarabot?
Az ipari igények az egyre kifinomultabb technológiák felé mutatnak. A termelő berendezések termelékenységével, hatékonyságával, pontosságával és megbízhatóságával szemben támasztott követelmények egyre magasabbak.
Megerősítette pozícióit a skandináv piacon a Vajda-Papír Csoport
A Vajda-Papír Scandinavia AS az egyetlen magyar tulajdonosi kézben üzemeltetett, napi fogyasztási cikkeket előállító és exportáló vállalat Norvégiában. A cég régiós jelenlétének és exporttevékenységének erősítése érdekében a Vajda-Papír további piacbővítő lépéseket tervez.
Magyarországról is hozzáférhetünk digitálisan az EU szolgáltatásaihoz
Az Evrotrust eID az első tagállami eID rendszer, amely egyszerű digitális hozzáférést és azonosítást biztosít magyar magánszemélyeknek és vállalatoknak egyaránt az Európai Unió közigazgatási szolgáltatásaihoz.