Ha számít a jó ár: használt présgépek és FANUC robotok internetes aukción
Sok szerszámgép van a piacon, de csak nagyon kevés kínál olyan kedvező vételi lehetőséget, mint az Intergavel december 15-ig tartó online árverésének tételei.

 

A vállalati aukciósháznál a SERTEC Auto Structures Komárom-Esztergom megyei üzemének robotcellája (2 db FANUC robottal) és 5 db présgépe került virtuális kalapács alá. A neves autóalkatrész-gyártónál új gépek vásárlása miatt váltak feleslegessé a karbantartott, üzemképes berendezések, amelyek így a kis- és közepes méretű autóipari beszállítók, lemezmegmunkálással foglalkozó cégek számára nagyszerű esélyt kínálnak a fejlesztésre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két FANUC R-2000 iC típusú, R-30iB vezérlővel ellátott robot a maga 2015-ös gyártási évével kifejezetten fiatalnak, és ennek megfelelően jó állapotúnak számít. A komplett egységhez több kiegészítő, többek közt egy Weiss forgató munkaasztal is tartozik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ugyancsak rendkívül jutányos indulóáron licitre bocsátott, már bizonyítottan jól bevált hidraulikus és excenter présgépek között Müller, Helmerding és Weingarten márkájúak is vannak. A Müller hidraulikus prés nagy méretű szerszámok felfogatására alkalmas. A fenti berendezések pontos részletei és tartozékai megtalálhatóak az aukció weboldalán, ahol fotógalériákon is szemügyre vehető a robotcella és a présgépek:

https://intergavel.com/hu/arveresek/sertec-auto-structureshungarybt/3-1117

Az Intergavel internetes árverésein már megszokott módon pedig a gépeket a december 15-i zárás előtt egy nappal személyesen is meg lehet tekinteni. Az ezzel kapcsolatos tudnivalók ugyancsak a honlapon olvashatók.

Ha tehát egyedülálló ár-érték arányú berendezésekkel bővítené vállalkozása gépparkját, kattintson most a SERTEC aukciójára – a későbbi, hasonló témájú árverésekért pedig a jövőben is rendszeresen keresse fel az Intergavel oldalát!

 

 

 
 
További információ:
Telefon: +36 23 200-120
info@intergavel.hu
www.intergavel.com
 
(Nyitókép: Illusztráció)
Új tulajdonságú anyagok, eltérő elveken működő eszközök - ez a nanotechnológia
A nanotechnológia vívmányai mára az élet és a tudomány minden területén jelen vannak a hétköznapi naptejektől az élelmiszer- és ruhaiparon át a génsebészetig. A globális nanotechnológiai piac értéke 2025-re elérheti a 306 milliárd eurót.
Káosztól a kontrollig: komplex modellek megszelídítése
Önnel is megesett már, hogy összeomlott a szoftvere egy nagy összeállítási modell betöltésekor? Vagy, hogy az alkatrészmodellek nem kapcsolódtak az ERP-vel? Előfordult-e már Önnel, hogy nem tudott lefuttatni bizonyos vizsgálatokat a komplex termékeken, mint például tömegszámítás, vagy ütközésvizsgálat?
BMW GROUP CAREERS IN FEBRUARY
At the BMW Group, everything starts with passion. It turns a profession into a vocation. It drives us to keep reinventing mobility and bring innovative ideas onto the roads. Enthusiasm for joint projects turns a team into a strong unit where every opinion is valued. It is only when expertise, highly professional processes and enjoyment of work unite that we can shape the future together.
Technológiák, melyekre már most érdemes figyelmet fordítani
Háború, járvány, recesszió, válság. Vállalat legyen a talpán, aki ilyen körülmények között jól tud teljesíteni. A krízisben azonban ott van a lehetőség is, hiszen aki megtalálja a legjobb módszert a túlélésre, az versenyelőnyre tehet szert.
A BMW a jövőbe a dolgozóit is magával viszi
Gőzerővel halad a BMW Group Gyár Debrecen építése, ahol elsőként a keleti adatközpont épületét fogják átadni, várhatóan egy hónapon belül, ahova átadás után az informatikai részleg fog beköltözni.