EPLAN Virtuális kiállítás hamarosan!
Az Eplan virtuális kiállítása május 4-5. között már hetedik alkalommal nyitja meg digitális kapuit. A látogatókat számos téma várja, amelyek a professzionális mérnöki munkára és az integrált, végpontok közötti folyamatokra fókuszálnak.)

 

Az idei Virtuális Vásár középpontjában az ipari automatizálás ökoszisztémája és a résztvevők közötti együttműködés optimalizálása áll. A kapcsolóberendezés-gyártók, alkatrész-beszállítók, az üzemeltetők és az OEM-ek folyamatos kapcsolatban állnak egymással, és minél szorosabb az együttműködés, annál sikeresebbek a projektek. Virtuális Vásárunkon bemutatjuk azokat a megoldásokat, amelyek optimalizálhatják az üzleti partnerekkel folytatott együttműködést. A virtuális kiállításon az érdeklődőknek alkalmuk lesz meggyőződni arról, hogy az EPLAN Platform és a megfelelő felhőszolgáltatások hogyan támogathatják a vállalkozásokat ebben a folyamatban. Informatív élő beszélgetésekre, gyakorlati szoftverbemutatókra és izgalmas vásárlói prezentációkra számíthatnak.

A tartalomból: 

  • fókuszban a hamarosan megjelenő EPLAN Platform verzió
  • EPLAN Cloud fejlesztések
  • szabványosítás és automatizálás a gyakorlatban
  • magyar nyelvű prezentációk május 5-én vendégelőadókkal kiegészülve: újdonságok a Rittal Kereskedelmi Kft. és a Phoenix Contact Kft. részéről. 

Szeretettel várjuk látogatását!

Regisztráció és további információk ezen a linken.

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.