Az Electrosub kiváló lehetőséget kínál üzleti kapcsolatainak frissítésére!
Az idén 5 éves fennállását ünneplő Electrosub szakkiállítás és konferencia koncepcióját a szervezők a piac igényeihez igazodva 2021-ben frissítették. A nyitva tartás két naposra váltott, és bevezették a kkv-k számára is könnyen elérhető, költséghatékony megjelenést biztosító ECO standot.
 
Az esemény kínálatában az elektronika, elektrotechnika, digitális transzformáció, AI, IoT, robottechnika és az automatizálás is megjelenik, megoldásokat kínálva a fenntarthatóságra és a fejlődésre. Ma már a versenyképes vállalkozás fenntartásához, működéséhez, fejlődéséhez Ipar4.0 technológiák alkalmazására van szükség. Emellett az energiaválság kezelése, a hatékony, költségtakarékos működés biztosítása érdekében megnőtt az igény az innovatív termékek és technológiák iránt nemcsak a multik, de a kkv-k körében is.
 
A második félévben, október 9-10. között megrendezésre kerülő Electrosub üzleti, szakmai fórumot kínál ezen technológiák, eszközök, szolgáltatások, rendszerek bemutatkozásához és megismeréséhez, a kereslet és kínálat találkozásához. Mutassa be termékeit, szolgáltatásait több száz szakmai látogatónak. A regisztrációs adatok alapján 80 %-uk első számú döntéshozó vagy részt vesz cége döntéshozatalában!
 
 

 

 

Legyen Ön is szponzorunk/kiállítónk!

Csomagajánlatok, rugalmas fizetési feltételek. Megjelenés full szervizzel már

nettó 410.000 Ft + ÁFA díjtól!

(regisztrációs díj, helydíj, stand, árambekötés)

A helyszín szoftverek, kisebb méretű termékek mellett, robotok, gépek bemutatására is alkalmas. Teherlift rendelkezésre áll, az árambekötés igény szerint biztosított.

 

 

Az MI technológiára felkészültek előtt óriási lehetőségek állnak
A mesterséges intelligencia (MI) által érintett ágazatokban ugrásszerűen nőtt a termelékenység, az MI-t használó állások egyre nagyobb számban jelennek meg és akár 25%-os bérprémiumot kínálnak - derül ki a PwC Global AI Jobs Barometer felméréséből.
Több vármegye áramellátását irányító szoftver újul meg
Az E.ON Hungária vállalatcsoport felelős a teljes Dunántúl, valamint Budapest és Pest vármegye nagy részében a villamosenergia-hálózat üzemeltetéséért, azaz több mint 5 millió lakos villamosenergia-ellátásáért.
Szintet léphet a mikrohálózatok fejlesztése
Költséghatékony energiabeszerzés és -tárolás egyetlen megoldásban – ezt kínálja BESS, a Schneider Electric legújabb fejlesztése. A különleges berendezés újabb lökést adhat a mikrohálózatok kialakításának és támogatja az energiabiztonság megteremtését.
Szervotechnológia extrém teljesítőképességet igénylő alkalmazásokhoz
Az AM8300 sorozatú szervomotorok megjelenésével a Beckhoff termékpalettája beépített vízhűtéses modulrendszerű motorcsaláddal bővült.
Autonóm repülésre képes mesterséges méhraj
A Bionic Learning Network több mint 15 éve foglalkozik a repülés varázsával. A madarak szárnyalásának technikai megfejtése után (Festo SmartBird) a csapat számos más lény repülésének természetes alapelveit is kutatta és technológiai módszerekkel meg is valósította.