Autodesk PLM – megoldás felhő alapokon
Az Autodesk PLM felhőalapú adat- és folyamatkezelést biztosít, egyszerűen konfigurálható, az azonnali munkafolyamatok mozgásban tartják a projekteket, míg a többféle CAD-integráció révén a tervezőcsapatok az általuk ismert eszközökkel dolgozhatnak.

 

Mindez biztosítja a gyors együttműködés előnyeit a partnerek, beszállítók és a belső szervezeti egységek között, függetlenül a fájltípustól. Használja ki az összekapcsolt emberek, folyamatok és adatok előnyeit az Autodesk PLM segítségével, és tegye hatékonyabbá munkáját!

Az Autodesk PLM teljeskörű adat- és folyamatkezelési képességek átfogó készletét kínálja, mely segítségével költséghatékonyabbá, hibamentesebbé és követhetőbbé tehetők folyamatai. A valódi felhőalapú megoldással költséges frissítések nélkül automatikusan hozzáfér a legújabb funkciókhoz és fejlesztésekhez. Ez lényegesen alacsonyabb belépési és üzemeltetési költséget eredményez a hagyományos helyszíni vagy hosztolt megoldásokhoz képest. Intuitív böngésző alapú felhasználói felülettel rendelkezik. Egyszerű testreszabási lehetőségek a folyamatok konfigurálásához az egyedi igények kielégítésére.

 

 

Az Autodesk PLM a CAD rendszerbe integrált adatkezeléssel, a CAD-rendszertől függetlenül megszűnteti az együttműködési akadályokat. A leggyakoribb CAD rendszerekhez rendelkezik beépülő bővítménnyel, megkönnyítve az esetlegesen többféle tervezőrendszerből származó CAD adatok kezelését is. A nyílt API egyszerű integrációt tesz lehetővé az ERP-vel, a CRM-mel és más kritikus üzleti tevékenységekkel. Például létrehozhat egy közös anyagjegyzéket, amelyet több forrásból gyűjtenek össze PDM/PLM-ben, és továbbíthatják a következő rendszernek – jellemzően ERP-nek.

 

 

A zökkenőmentes integráció elengedhetetlen. Az Autodesk PLM-et az alapoktól kezdve modern gondolkodásmóddal és API-kkal építették fel – az adatok és dokumentumok könnyen integrálhatók más eszközökkel és alkalmazásokkal a vállalat egészében. Az Autodesk teljes API-jainak köszönhetően egyszerűen építhet fel gyors, megbízható és könnyen karbantartható integrációkat a PDM, ERP, CRM és más rendszerekkel. Felhőben és a helyszínen egyaránt.

 

 

Néhány rész a rendszer moduljaiból

A Design Collaboration & Review részével, külön CAD licence nélkül van lehetőségünk tervezési adatok felülvizsgálatát és véleményezését elvégezni. A beépített megjegyzéskezelő egyszerűen alkalmazható a változások rögzítéséhez, így biztosítva könnyebb hozzáférhetőséget a belső és külső résztvevők számára. Az integrált munkafolyamatok, illetve értesítések és figyelmeztetések alkalmazásával gyorsabb és jobb döntések hozhatóak.

A Data Management részével a projekthez tartozó összes fájltípust egy szervezett rendszerben tárolhatja és kezelheti, beleértve a dokumentumokat, táblázatokat, képeket, PDF-eket, mérnöki adatokat és a kapcsolódó metaadatokat is. Az elterjedtebb CAD rendszerekbe történő integrációnak köszönhetően egyszerűen használható a verziókezelés, revíziókezelés vagy a változáskezelés. Fejlett jogosultság és hozzáférésvezérlés alkalmazásával mindenki csak akkor fér az adatokhoz, amikor arra szüksége van.

A BOM Management részével a strukturált darabjegyzékek központi kezelése és megosztása biztosítja, hogy a termék életciklusának bármely szakaszában az érdekeltek a legfrissebb, legpontosabb információkkal dolgozzanak. A testreszabható többszintű BOM használatával csökkenthető a hibás vagy selejt gyártás. A BOM változásainak követése, összehasonlítása akár a módosítások könnyebb feldolgozását, akár a tervek újra hasznosítását is lehetővé teszik.

Az Autodesk PLM, minden vállalkozás megfelelő partnere lehet a teljes tervezéstől a gyártásig lefedő folyamatban. Együtt fejlődik, bővül a vállalkozásával. Elkezdheti kicsiben, és szükség szerint könnyedén bővítheti, igényei szerint.

 

| Nyitókép: illusztráció, Adobe Stock

Róma a helyi villamosenergia-hálózat rugalmasságát teszteli
A RomeFlex projektben az egyre növekvő energiaigényekre készítik fel a város elektromos infrastruktúráját, a Siemens közreműködésével.
Saját villamosenergiát termel a Suzuki esztergomi gyára
A napelempark teljes beruházása csaknem két évig tartott és 2 millió euróba került. A vállalat így éves szinten csaknem 270 millió forintot spórol meg és több mint 1700 tonnával csökkenti a közvetett szén-dioxid-kibocsátást.
Okostelefontól a robotikáig - új digitális ökoszisztéma épül
A Xiaomi az MWC Barcelona 2024 rendezvényen bemutatta az új Human x Car x Home stratégia jegyében kifejlesztett okos ökoszisztémáját, amely új fénybe helyezi a technológiai integráció fogalmát.
Már lehet regisztrálni az első ipari digitalizációs fesztiválra
A Smart Manufacturing Festival - "A fejlődés társadalmasítása!" rendezvény több mint 30 helyszínen, mintegy 50 féle program várja a látogatókat 2024. február 26. és március 8. között - közölte az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség (NTPSZ).
Kevesebb selejt a digitális kiesztergálófej-beállításnak köszönhetően
A Seco Axiabore és az Axiabore Plus digitális axiális kiesztergálófejek kiküszöbölik a fáradságos, pontatlan kiesztergálófej-beállítást, amely során selejt munkadarabok keletkezhetnek. A széles digitális kijelzőnek köszönhetően a beállítás gyorsan és hatékonyan elvégezhető.