A technológia az átalakuláshoz itt van
2022-ben, két év kihagyás után, májusban ismét fizikai valójában várja a 15. Mach-Tech és 9. Ipar Napjai szakkiállítás a kiállítókat, látogatókat!

 

Kihívásokkal teli időszakban vagyunk mindannyian, amely hatással van az eddigi megszokott üzletmenetre. Egy dolog azonban sosem változik: az embereknek az üzleti világban továbbra is szüksége van (és lesz) a társas kapcsolatokra, rendezvényekre. Olyan konferenciákra és kiállításokra, ahol a szakma találkozik, innovációkat mutat be, kapcsolatot épít és ezzel új lendületet generál az adott ágazatnak. A Hungexpo által szervezett rendezvények továbbra is hozzá kívánnak járulni az ipar fejlődéséhez.

Az Ipar Napjai – Mach-Tech kiállítás-együttes 2022. május 10-13. között újra lehetőséget teremt, hogy mind a hazai, mind pedig a nemzetközi piac szereplői megosszák egymással tapasztalataikat és jó gyakorlataikat az újra indulásról. A résztvevőknek lehetőségük nyílik az üzletkötésre, arra, hogy felépítsék, megerősítsék kapcsolataikat meglévő és új partnereikkel.

 

 

A jövő év legjelentősebb hazai ipari szakkiállítása jubileumi évét ünnepelheti, hiszen a Mach-Tech 15. alkalommal kerül megrendezésre. 2022 májusában először lesz társrendezvénye az ipari kiállítási csokornak a járműipari beszállítók és fenntartók hazai kiállítása az Automotive Hungary – amely átfogó képet ad a hazai autógyártás piaci szereplőiről, innovációiról.

A kiállítókat és a látogatókat már megújult környezet fogadja, hiszen 2 új pavilon és egy konferencia központ épült, a régi pavilonokat pedig felújításra kerültek. A színvonalas hazai és nemzetközi vonatkozású konferenciák mellett a tervek szerint új témákkal bővül majd a szakmai paletta is. A kiállítás 2022-ben hibrid formában kerül megrendezésre, azaz a fizikai kiállítás mellett egy online felületen is találkozhatnak a kiállítók és látogatók a virtuális térben.

 

 

Az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt és letölthető anyagokat termékeikről és szolgáltatásaikról az érdeklődőknek, a chat funkció segítségével pedig akár írásban vagy videóbeszélgetés formájában tárgyalhatnak is, tovább szélesítve ezzel a potenciális partnerek körét. A jövő májusi Ipar Napjai – Mach-Tech kiállításokra már több, mint 100 cég kötelezte el magát. Jelentkezni természetesen még lehet, sőt október 31-ig jelentős kedvezménnyel tehetik meg az érdeklődő cégek. Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.iparnapjai.hu; iparnapjai@hungexpo.hu

Megbízható energiaellátás - 100%-os rendelkezésre állás a tápellátásban
Az ágazatok egyre nagyobb mértékű villamosításával, hálózatba szervezésével és automatizálásával egyre nagyobb a függőség a megbízható áramellátási megoldásoktól, hiszen a nem tervezett üzemleállások magas költségeket okoznak. Tarts velünk és tudd meg, hogyan szolgáltass megbízható energiát a váratlan leállások elkerülése érdekében!
Több rugalmasságra lesz szüksége a hazai villamosenergia-rendszernek
Becslések szerint 150-180 ezer okosmérővel felszerelt fogyasztó lehet Magyarországon, ami 4,7 millióra is nőhet 2030-ig, ha a magyar piac követi a nyugat-európai trendeket.
Kiberbiztonság - mindkét oldalon hadrendbe áll az MI
Napjaink gyors ütemű technológiai fejlődése különösen nagy hatással van a kiberbiztonságra. Felgyorsult a macska-egér játék: a kiberbűnözők a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel finomhangolják a tevékenységeiket a legújabb védelmi vonalak megkerüléséhez.
Továbbra is államiak a legnagyobb felvásárlási tranzakciók Magyarországon
A legnagyobb értékű ügyletet 2023. november közepén jelentették be: ez a magyar állami tulajdonú Corvinus International Investments 15 százalékos Erste Bank Hungary részesedésének 232 millió euró értékű értékesítése volt a bank magyarországi anyacégének.
Márciustól emelkednek a munkavédelmi és munkaügyi bírságok
A munkavállalók egészségének és jogszerű foglalkoztatásának elősegítése miatt ezért érdemben emelkednek a munkavédelmi és foglalkoztatás-felügyeleti szabálytalanságok bírságtételei 2024. március elsejétől.