30 S&T év, 30% kedvezmény, 30 napig
Az S&T Ipari digitalizációs üzletága 30 éve áll az ipar szolgálatában. Ezt a jeles jubileumot emlékezetessé kívánja tenni az S&T. Növelje a teljesítményt, csökkentse a költségeit!

 

A cég olyan különleges lehetőséget kínál fel meglévő és új partnerei számára, ami 30 évente csak egyszer fordul elő. Az összes alábbi mérnöki szoftverből, poszt-processzorokból és oktatásokból 30%-os kedvezményt biztosít 30 napig, december 13-ig.

Növelje a teljesítményt, és csökkentse a költségeit!

A mostani turbulens időkben rendkívül fontos, hogy a cégek a lehető leghatékonyabb szoftver eszközökkel dolgozzanak, de emellett a költségekre is oda kell figyelniük. Az S&T jubileumi kedvezményei átvágják a gordiuszi csomót. Minden cég számára jelentős teljesítménynövelés érhető el az S&T high-tech szoftvereivel és szolgáltatásaival, és emellett jelentősen csökkenthetők a költségek is. Váltson most S&T technológiákra!

 

 

A 30% kedvezménnyel vásárolható szoftverek:

 • Creo már 92 € / hó díjtól. A Creo a műszaki kompromisszumok nélküli, de mégis elérhető árú 3D CAD/CAM/CAE termékfejlesztő rendszer, a 3D-s termékfejlesztés etalonja.
 • Onshape komplett CAD/CAE és PDM rendszer már 114 € / hó díjtól. Az Onshape elhozta a felhő alapú kollaboratív termékfejlesztés forradalmát.
 • Visual Components már 263 € / hó díjtól. 3D-s gyárszimuláció, robot programozás és PLC szimuláció egyetlen modern szoftverben. Ne költsön több szoftverre, ha mindezt egyben is megtalálhatja. 
 • SimSolid: forradalmian új hálómentes és CAD-független szimuláció konstruktőröknek.
 • Creo NC, Esprit, NCG CAM. Komplett CAD/CAM munkahely 3+2 tengelyes marással már 161 € / hó díjtól.
 • Moldex3D: élenjáró műanyag fröccs-szimulációs technológia

 

 

A 30% kedvezménnyel igénybe vehető szolgáltatások:

Iparban bizonyított S&T által fejlesztett egyedi poszt-processzorok:

 • A legkorszerűbb szerszámgépekből akkor hozható ki a maximum, ha a fejlett CAM rendszer mellett magasan automatizált poszt-processzor is rendelkezésre áll.
 • Az S&T az évek során több, mint 250 egyedi poszt-processzort készített ügyfelei igényeire szabva.
 • Az S&T marók, esztergák, eszterga -megmunkálóközpontok, huzal-szikraforgácsoló gépek, vagy éppen svájci esztergák illesztését vállalja.

Professzionális S&T oktatások 

 • Az S&T immár 3 évtizede oktatja a mérnököket a CAD/CAM/CAE/PLM, gyár- és robotszimuláció területén, egyedülálló oktatási tapasztalattal.
 • Az S&T a PTC egyetlen Certified Training Partnere az országban, amely jogosult a PTC termékek (Creo, Windchill, Mathcad, Vuforia, Thingworx) oktatására. Az S&T PTC által kiképzett, és minősített oktatói jelentik a garanciát arra, hogy a vásárlók a legmagasabb nemzetközi standardoknak megfelelő oktatásban részesülhessenek.
 • Az oktatások történhetnek az S&T korszerű oktatóközpontjában személyesen, vagy a PTC, illetve az S&T távoktatási rendszerén keresztül.
 • Több ezer mérnök, tanár és egyetemi hallgató vett már részt S&T oktatásokon. Csatlakozzanak Önök is!

A részletes feltételeket az S&T egyedi árajánlatokban küldi meg az érdeklődők számára. 

További információ:

S&T Consulting Hungary Kft.

https://snt.hu/ipar40/jubileum-30/ 

Új tulajdonságú anyagok, eltérő elveken működő eszközök - ez a nanotechnológia
A nanotechnológia vívmányai mára az élet és a tudomány minden területén jelen vannak a hétköznapi naptejektől az élelmiszer- és ruhaiparon át a génsebészetig. A globális nanotechnológiai piac értéke 2025-re elérheti a 306 milliárd eurót.
Káosztól a kontrollig: komplex modellek megszelídítése
Önnel is megesett már, hogy összeomlott a szoftvere egy nagy összeállítási modell betöltésekor? Vagy, hogy az alkatrészmodellek nem kapcsolódtak az ERP-vel? Előfordult-e már Önnel, hogy nem tudott lefuttatni bizonyos vizsgálatokat a komplex termékeken, mint például tömegszámítás, vagy ütközésvizsgálat?
BMW GROUP CAREERS IN FEBRUARY
At the BMW Group, everything starts with passion. It turns a profession into a vocation. It drives us to keep reinventing mobility and bring innovative ideas onto the roads. Enthusiasm for joint projects turns a team into a strong unit where every opinion is valued. It is only when expertise, highly professional processes and enjoyment of work unite that we can shape the future together.
Technológiák, melyekre már most érdemes figyelmet fordítani
Háború, járvány, recesszió, válság. Vállalat legyen a talpán, aki ilyen körülmények között jól tud teljesíteni. A krízisben azonban ott van a lehetőség is, hiszen aki megtalálja a legjobb módszert a túlélésre, az versenyelőnyre tehet szert.
A BMW a jövőbe a dolgozóit is magával viszi
Gőzerővel halad a BMW Group Gyár Debrecen építése, ahol elsőként a keleti adatközpont épületét fogják átadni, várhatóan egy hónapon belül, ahova átadás után az informatikai részleg fog beköltözni.