Tökéletességre emelt piezo technológia
Az EverSwitch Touch Metal technológia önálló piezoelektromos modulokon alapul, amelyek az egyes kapcsolók számtalan konfigurációjában elhelyezhetők, legyen szó egyedi kapcsolókról vagy többfunkciós kapcsoló panelekről.

 

A technológia a piezoelektromos hatást használja a teljesen zárt, a környezeti hatások számára áthatolhatatlan, -40 ° C és +125 ° C közötti hőmérsékleti tartományban is működő kezelőszervek megvalósítása érdekében. Ez a szabadalmaztatott, moduláris megközelítés kiküszöböli a csatlakozók érzékeny piezo kerámiához való forrasztását, robusztus 125-ös msec minimális kapcsoló zárást biztosít, ami jelentős javulás a mindössze 20 msec-es tipikus értékekhez képest. Az EverSwitch mozgó alkatrészektől mentes termékei végtelen ideig működnek a legszélsőségesebb körülmények között is, mivel a technológia a mozgási súrlódás, a nedvesség, a különböző szennyeződések, a vandalizmus vagy akár a jég hatását is teljes mértékben kiküszöböli.

Egyedi megoldások

Az EverSwitch Touch Metal technológia moduláris, sokoldalú és rugalmasan alkalmazható a legkülönbözőbb megoldásokban a luxus háztartási gépektől a veszélyes területen történő használatig. Tetszőleges egyedi kialakítás megvalósítható, kérjük keressen minket a részletekért!

Keypad

Az EverSwitch Touch Metal keypadjei már számos piaci szegmensben bizonyítottak a börtönöktől a kőolajfinomítókon át a tenger alatti oceanográfiai berendezésekig. A testreszabott gombsorok és keypadek a két gombos minimális megoldástól a több színűen nyomott különleges kialakítású nagyméretű billentyűzetig terjednek. A szabadalmaztatott technológia rendkívül gazdaságos prototípusokat és rövid gyártási folyamatokat tesz lehetővé.

Beléptető rendszer

Az EverSwitch beléptető keypadjai és proxy olvasói kompatibilisek a jól ismert beléptető rendszerekkel, melyekhez az alumínium Touch Metal technológia egyedülálló minőségű, robosztus, tartós kezelőfelületet biztosít. Valamennyi termék teljesen lezárt (IP69 minősítésű) szabadalmaztatott piezo kapcsolóelemeket és kapszulázott HID proxy olvasókat tartalmaz, 125 kHz vagy 13,56 MHz, iClass, DESFire és más protokollokat támogat.

Kapcsolók

Az EverSwitch Touch Metal kapcsolók segítséget nyújtanak a különleges kihívást jelentő HMI problémák megoldásában a legnehezebb környezeti feltételek között. Mozgó alkatrészek nélkül kiválóan használhatók kivételesen nagy kapcsolás szám vagy vandalizmus veszélye esetén, továbbá az időjárási és a hőmérsékleti szélsőségekkel szemben is ellenállóak. Rendelkezésre álló funkciók: Pillanatnyi (120 msec impulzus) – folyamatos (az áramkör zárva tartja amíg a kapcsolót lenyomva tartják, max 6 sec) – váltás (a kapcsoló helyzete minden aktiválásnál).

 

Alkalmazások
 
• Háztartási gépek • Kültéri automaták / kerékpártárolók / ATM • Üzemanyag és elektromos töltőállomások • Tejipar • Élelmiszer-feldolgozás, vendéglátóipar • Vegy- olaj- és gázipar • Parkolók és tömegközlekedés • Repülőtér / repülőgépipar • Vészjelzők • Egészségipar és tiszta szobák • Vasúti és tömegközlekedés
 

 

Jövőre ismét Electrosub
Az elektronikai iparra fókuszáló üzleti és szakmai fórum már első megrendezésekor bebizonyította létjogosultságát.
Ostrom alatt a vállalati informatika
Valóságos rémálomba csöppentek a vállalati informatikusok az elmúlt hónapokban: a koronavírussal érkező krízishelyzetben az üzletmenet folytonosság és a kiberbiztonság is forró téma lett szinte minden iparágban, a sürgető elvárásoknak pedig szinte lehetetlen megfelelni.
Végzetes lehet az újabb satufék
Villámgyorsan bénította meg a világgazdaságot a koronavírus tavaszi robbanása, a krízis egész szektorokat küldött kényszerpihenőre pillanatok alatt. A sokkhatás nagy tanulsága az volt, hogy bármit is hozzon az őszi-téli időszak, egy újabb leállás vállalkozások milliót teheti tönkre világszerte.
Automatizált sonkagyártás
A tiroli Haimingben található csúcstechnológiájú üzemből évente 5 000 tonna hústermék kerül ki. A Copa-Data Ezüst Partnerének számító ematric gmbh által bevezetett, a zenon szoftverplatformra épülő általános gyárautomatizálási megoldás lehetővé teszi a tradicionális finomságok rendkívül hatékony előállítását.
Digitális tanácsadó gépgyártóknak
Mesterséges intelligenciával és fejlett analitikával, felhőalapú megoldásokkal és automatizálással az ipar szereplői transzparenssé tehetik teljes értékláncukat, így a piac minden hirtelen változására, nemcsak a kihívásokra, hanem a feltáruló üzleti lehetőségekre is azonnal reagálni tudnak.