PLM a felhőben?!
Az innovációra nyitott vállalatok számára létrehozott Teamcenter X a Siemens termékéletciklus-menedzsment (PLM) terén szerzett több évtizedes tapasztalataira épül.

 

Ennek megfelelően lehetővé teszi a különböző méretű vállalatok számára a gyors üzembe helyezést az egyszerűsített, előre konfigurált felhőmegoldásokkal. Azonnali hozzáférést biztosít a felhőalapú SaaS PLM megoldáshoz, amely támogatja a különböző területek együttműködéséből származó digitális ikert. A Teamcenter X alapvetően egy Teamcenter és még annál sokkal több.

Azonnal használható PLM megoldás

Ezzel a lehetőséggel az ügyfelek azonnal birtokba vehető PLM-et kapnak, hogy ki tudják használni a termékéletciklus-kezelés adta előnyöket. A Siemens biztosítja a PLM környezetet, beleértve az üzemeltetést, karbantartást és frissítést. Ez a megoldás bármely vállalat számára elérhető bármely iparágban figyelembe véve a méretgazdaságosságot. Az évek során több ezer PLM telepítésből származó tapasztalatokat egyszerűsített, előre konfigurált SaaS megoldásokba csomagolva, beépített know-how-val kerül az ügyfél használatába.

 

 

Felhőszoftver, amely cégével együtt növekszik

A Teamcenter X az Ön üzleti igényeinek növekedésével együtt nőhet, dönthet úgy, hogy további megoldásokat ad hozzá, amelyek megfelelnek vállalkozása üzleti igényeinek. Az ügyfelek személyre szabathatják Teamcenter X környezetüket, ha további olyan megoldásokat választanak a TcX portfólióból, mint a Projekt ütemezés vagy a Termék konfigurátor. Mivel a Teamcenter X az egy továbbfejlesztett Teamcenter, így támogatja a teljes digitális ikert, az elektromos-, mechanikus- és szoftveres alkatrészek kezelését egyetlen, több területet átfogó darabjegyzékben.

 

 

Modern felhőplatform

A Teamcenter X modern felhőszoftverre épül, a Mendix Low-Code Platform ipari komponenseinek felhasználásával. Ez a kapcsolat lehetővé teszi az ügyfelek számára a felhőalapú mikroszolgáltatások kihasználását és az új alkalmazások gyors beüzemelését. Felhőalapú, jövőbe mutató és olyan legújabb technológiákat használ, mint a mesterséges intelligencia (AI) és a gépi tanulás (ML), hogy segítse intelligensebb munkavégzésben az ügyfeleket. A felhőalapú PLM használatával az ügyfelek biztonságban érezhetik magukat annak köszönhetően, hogy védettek az adatvesztés és a biztonsági kockázatokkal szemben. A hagyományos informatikai hiányosságok, amelyek lassíthatják vagy korlátozhatják a hozzáférést és a növekedést, a Teamcenter X segítségével többé nem jelentenek problémát.

A PLM előnyei

A Teamcenter X ideális kiindulópont azoknak a vállalatoknak, amelyek saját kezükbe akarják venni az irányítást a termékadatok és folyamatok felett. A világ vezető számítógéppel támogatott tervezőeszközökkel (CAD) és az alkalmazás életciklus menedzsmentet (ALM) biztosító Polarion X-szel való integrációnak köszönhetően a Teamcenter X több területet átfogó darabjegyzéket (BOM) hoz létre, hogy a teljes digitális iker láthatóvá váljon.

Teamcenter X a legjobb gyakorlatnak megfelelő munkafolyamatokkal van előre konfigurálva, hogy racionalizálja és automatizálja az olyan ismétlődő folyamatokat, mint a tervkiadás, változáskezelés, ami nem csak a mérnökök, hanem a döntéshozók számára is fontos a termék életciklusa során. A Teamcenter X javítja az egyes folyamatokhoz tartozó ciklusidőt, költségmegtakarítást és nyereségességet eredményez a használata. Az ügyfelek előre kalkulálhatják a költségeket és a termékinnovációra összpontosíthatnak, míg a Siemens elvégzi a Teamcenter X üzemeltetésének napi feladatát.

 

 

Jövőálló PLM, modern felhőszoftver

Ez a modern felhőszoftver megnyitja az utat a vállalatok számára, hogy bekapcsolódjanak termékéletciklus-menedzsmentbe és gyorsan megtérüljön a befektetésük. Az előre konfigurált csomagok több évtizedes iparági szakértelemmel segít a Teamcenter X ügyfeleinek abban, hogy elérjék digitális vállalati és innovációs céljaikat, és sikeresek legyenek a piacon. A tapasztalat és a technológia erőteljes kombinációja összpontosul ebben a PLM megoldásban. A Teamcenter X, a Teamcenter evolúciója, ahol a ma találkozik a holnappal.

Webinárok a Siemens DIS felhőalapú és Teamcenter megoldásairól

Nem kell az interneten megtalálható tengernyi információ közül kibogarászgatni az értékeset, mert az Enterprise Group – PLM üzletága webinársorozatot indít termékéletciklus-menedzsment témakörben. A háromrészes sorozat állomásai érinteni fogják a felhőalapú lehetőségeket, de szó lesz a vállalkozásoknál letelepíthető hosszútávú megoldásokról is.

További információ és regisztráció a webinárokra: ide kattintva érhető el.
Az emelkedő energiaárak visszafogják az IT-fejlesztéseket is
A hazai cégek 66 százaléka tervezi csökkenteni informatikai fejlesztéseit az energiaárak jelentős növekedése miatt – derül ki az IVSZ és a Makronóm Intézet közös kutatásából.
Ha számít a jó ár: használt présgépek és FANUC robotok internetes aukción
Sok szerszámgép van a piacon, de csak nagyon kevés kínál olyan kedvező vételi lehetőséget, mint az Intergavel december 15-ig tartó online árverésének tételei.
Digitális archiválás - Van hova fejlődni a magyar cégeknek
Az EDITEL nemrég végzett kutatása azt vizsgálta, hogy a vállalatok körében mennyire elterjedt a digitális archiválás, megbíznak-e a felhőalapú szolgáltatásban, és hogy készek-e elhagyni a papírt, mely fontos szempont a fenntarthatósági célok elérésében is.
A jövő mérnökei oldották meg az új energiavilág kihívásait
A Challenge.ON verseny az új energiavilág kihívásaival várta a villamosmérnök hallgatókat és a pályakezdő mérnököket. A megmérettetésre az ország 10 egyeteméről összesen 36 csapat nevezett be, a döntőbe jutó legjobb 10 csapat nagyszabású eseményen bizonyíthatta tudását.
Rezsicsökkentés házi napelemekkel
Október végén hirtelen befékezett a házi napelem-telepítések hazai piaca. A visszatáplálási lehetőség teljes megszüntetésével sokak leállították, vagy el sem kezdték a beruházásokat, mert a bejelentett változtatással az újonnan belépő háztartások számára a legrosszabb forgatókönyv vált valóra.