Kétcsatornás függvénygenerátor kibővített impulzus-szélesség tartománnyal
Az Axiomet márkájú AX-DG2010AF jelű készülék egy nagyhatékonyságú kétcsatornás függvény/arbitrál generátor, melynek maximális sávszélessége 10 MHz, mintavételi frekvenciája 125 MSa/s és 14-bites a vertikális felbontása.

 

A berendezés a közvetlen digitális szintézis (DDS) technológiát használja, és képes pontos, stabil valamint alakváltozásoktól mentes kimeneti jelek generálására. Az AX-DG2010AF-et olyan technológiával látták el, melynek köszönhetően a felfutási/lefutási idő nagyon rövid ( <12ns ), ami biztosítja a jelentős impulzus-tartományt. Ebből következően ez a berendezés lényegesen sokoldalúbb generátor, mint az egyéb hasonló konstrukciók.

 

 

Az Axiomet által kínált függvénygenerátor felhasználóbarát grafikus interfésszel van ellátva, ami nagymértékben növeli a munkavégzés komfortját. Ezen túlmenően, a generátor beállításait és a hullámformák fájljait el lehet menteni a készülék belső memóriájába, vagy azok külső memóriára is küldhetők. A tartozékként járó szoftver és USB kábel lehetővé teszik a berendezés PC számítógépről történő vezérlését.

 

AX-DG2010AF kulcsfontosságú funkciók:

  • 46-féletypów arbitrál hullámforma,
  • 200 MHz tartományú beépített precíziós frekvenciaszámláló, 
  • számos modulációs függvény, pásztázás funkció, impulzus-sorozat funkció,
  • távirányítás számítógépről.

 

  Tulajdonságok
Generátor típus: függvény, arbitrál
Hullámforma max. frekvenciája: 10MHz
Csatornák száma:

2

 Memóriarekord hossza: 16kpts/ch

A cikk forrása: 

www.tme.eu

Időzített bomba a kocsiban: az EGR-szelep
Minden autóban, a tervezési sajátosságok miatt bármelyik pillanatban megadhatja magát a rendszer, ha nincs megfelelően tisztítva.
Electrosub - nice to connect you
Az idén szeptember 28-30. között immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Electrosub Konferencia és Kiállítás, ami minden bizonnyal az elsők között teszi majd lehetővé a piaci szereplők számára a rég várt személyes találkozásokat.
Karanténkarrier – így dolgozunk COVID alatt
A legtöbben ugyanabban a pozícióban dolgoznak, mint egy éve, kevesen kaptak anyagi vagy lelki támogatást a COVID alatt a munkaadótól és a megkérdezettek közel ötöde aktívan keres új munkahelyet – derül ki a Schneider Electric online felméréséből.
Időtálló nagyvállalati mobilmenedzsment-megoldás egyetlen forrásból
Elsősorban a nagyvállalatok életét könnyíti meg az egyszerűen használható, finn szerveren futó HMD Enable Pro szolgáltatás.
Versenyképes gyártási ökoszisztéma jött létre
Lezárult a SZTAKI 2016. november 1. és 2021. január 29. között zajló Ipar 4.0. kutatási és innovációs kiválósági központ projektje.