Gépi adatok távoli elérése egyszerűen
A HMS Networks DataMailbox szoftvere egy olyan biztonságos freemium felhőalapú megoldás, amely lehetővé teszi a gépgyártók számára, hogy a világ bármely pontján könnyen hozzáférhessenek a gépeikről származó adatokhoz.

 

A DataMailbox egy online adatpuffer, amely az Ewon Talk2M felhőszolgáltatás részeként lehetővé teszi a gépekről származó adatok egyszerű visszakeresését. Az Ewon Cozy és Flexy routerek egy távoli géphez csatlakoznak, és Ethernet vagy mobiltelefon kapcsolaton keresztül küldik az adatokat a Talk2M felhőbe. A Talk2M részeként működő DataMailbox lehetővé teszi az alkalmazásfejlesztők számára, hogy egy egyszerű API-hívás segítségével kérjék le a naplóadatokat több Ewon-átjáróról. Az ügyfelek a világ bármely pontjáról több gépről gyűjthetnek adatokat egy rendkívül biztonságos folyamatban, az adatokat pedig kényelmesen elemezhetik.

Az így megvalósítható big data elemzések és felügyelet lehetővé teszik a prediktív karbantartás és a működési intelligencia bevezetését. Pár óra alatt létrehozható és szükség esetén bővíthető is az adatkapcsolat függetlenül attól, hogy az informatikai környezet milyen összetett. Az új gépek néhány kattintással hozzáadhatók a folyamathoz. Az adatpufferként működő DataMailbox megoldással elkerülhető az adatvesztés – függetlenül attól, hogy hány webhelyről származnak az adatok –, mivel az adatokat automatikusan tárolják és továbbítják, ha az internetkapcsolat nem működik. A felhasználók az analitikai alkalmazások számára is mindig hozzáférhetnek egy tiszta, előzetes adatkészlethez.

 

 

A DataMailbox egy freemium szolgáltatás az Ewon Talk2M felhőben, vagyis az ügyfelek korlátlan ideig ingyenesen használhatják. A Pro verzióra való áttéréssel az ügyfelek egyedi szolgáltatási szintű megállapodás hatálya alá tartoznak, és még több adatot tudnak feldolgozni. A Freemium megközelítés és a könnyű hozzáférés semmiképp sem veszélyezteti a biztonságot, mivel az Ewon megoldások a kiberbiztonság élvonalába tartoznak. Az innovatív szolgáltatás bevezetésével az Ewon egy egyszerű és méretezhető integrált megoldást kínál korlátlan számú webhelyről származó adatok gyűjtésére és feldolgozására, lehetővé téve az ügyfelek számára a hatékonyság növelését.

„Napjainkban különösen kockázatos és költséges beengedni az embereket a gyárakba, így kötelességünk az ügyfelek számára egy egyszerű, biztonságos és méretezhető megoldást kínálni az adatok több webhelyről történő gyűjtésére, lehetővé téve a hatékonyság javítását” – jelentette ki Francis Vander Ghinst, a HMS Ewon üzletágának vezérigazgatója. Annak érdekében, hogy az ügyfelek maximalizálják adatokból származó előnyöket, az Ewon létrehozott egy 2 000 tapasztalt partnert összefogó robusztus környezetet, ami készen áll az ügyfelek igényeinek megfelelő hatékony és integrált megoldások gyors létrehozására. További információkért látogasson el a www.ewon.biz oldalra, valamint a www.ewon.biz/support oldalon található tudásbázis cikkekre!

Az előfizetésé a jövő a vállalati informatikában is
A Hewlett Packard Enterprise (HPE) várakozásai szerint a pandémia tapasztalatainak hatására a vállalati informatikában két irány fog igazán felerősödni.
Kétcsatornás függvénygenerátor kibővített impulzus-szélesség tartománnyal
Az Axiomet márkájú AX-DG2010AF jelű készülék egy nagyhatékonyságú kétcsatornás függvény/arbitrál generátor, melynek maximális sávszélessége 10 MHz, mintavételi frekvenciája 125 MSa/s és 14-bites a vertikális felbontása.
Hatékony kockázatkezelési megoldások ICS rendszereknél
Mind az otthoni, mind a vállalati felhasználók számára az IT biztonság fogalma kimerül az asztali gépek, okoseszközök, céges hálózatok védelmében.
Megállíthatatlanul halad előre a tervezés digitális átalakulása
Felhőszolgáltatásainak részeként az Eplan a projektek közötti együttműködés új eszközét hozta létre, az Eplan eManage szoftvert.
Digitalizációval csökkenthetők a víziközmű-üzemeltetők terhei
A hagyományos víz- és szennyvízközmű-rendszereket nem az éghajlatváltozás és a gyors urbanizáció okozta drámaian növekvő igénybevételre tervezték.