EPLAN Virtuális kiállítás hamarosan!
Az Eplan virtuális kiállítása május 4-5. között már hetedik alkalommal nyitja meg digitális kapuit. A látogatókat számos téma várja, amelyek a professzionális mérnöki munkára és az integrált, végpontok közötti folyamatokra fókuszálnak.)

 

Az idei Virtuális Vásár középpontjában az ipari automatizálás ökoszisztémája és a résztvevők közötti együttműködés optimalizálása áll. A kapcsolóberendezés-gyártók, alkatrész-beszállítók, az üzemeltetők és az OEM-ek folyamatos kapcsolatban állnak egymással, és minél szorosabb az együttműködés, annál sikeresebbek a projektek. Virtuális Vásárunkon bemutatjuk azokat a megoldásokat, amelyek optimalizálhatják az üzleti partnerekkel folytatott együttműködést. A virtuális kiállításon az érdeklődőknek alkalmuk lesz meggyőződni arról, hogy az EPLAN Platform és a megfelelő felhőszolgáltatások hogyan támogathatják a vállalkozásokat ebben a folyamatban. Informatív élő beszélgetésekre, gyakorlati szoftverbemutatókra és izgalmas vásárlói prezentációkra számíthatnak.

A tartalomból: 

  • fókuszban a hamarosan megjelenő EPLAN Platform verzió
  • EPLAN Cloud fejlesztések
  • szabványosítás és automatizálás a gyakorlatban
  • magyar nyelvű prezentációk május 5-én vendégelőadókkal kiegészülve: újdonságok a Rittal Kereskedelmi Kft. és a Phoenix Contact Kft. részéről. 

Szeretettel várjuk látogatását!

Regisztráció és további információk ezen a linken.

Az emelkedő energiaárak visszafogják az IT-fejlesztéseket is
A hazai cégek 66 százaléka tervezi csökkenteni informatikai fejlesztéseit az energiaárak jelentős növekedése miatt – derül ki az IVSZ és a Makronóm Intézet közös kutatásából.
Ha számít a jó ár: használt présgépek és FANUC robotok internetes aukción
Sok szerszámgép van a piacon, de csak nagyon kevés kínál olyan kedvező vételi lehetőséget, mint az Intergavel december 15-ig tartó online árverésének tételei.
Digitális archiválás - Van hova fejlődni a magyar cégeknek
Az EDITEL nemrég végzett kutatása azt vizsgálta, hogy a vállalatok körében mennyire elterjedt a digitális archiválás, megbíznak-e a felhőalapú szolgáltatásban, és hogy készek-e elhagyni a papírt, mely fontos szempont a fenntarthatósági célok elérésében is.
A jövő mérnökei oldották meg az új energiavilág kihívásait
A Challenge.ON verseny az új energiavilág kihívásaival várta a villamosmérnök hallgatókat és a pályakezdő mérnököket. A megmérettetésre az ország 10 egyeteméről összesen 36 csapat nevezett be, a döntőbe jutó legjobb 10 csapat nagyszabású eseményen bizonyíthatta tudását.
Rezsicsökkentés házi napelemekkel
Október végén hirtelen befékezett a házi napelem-telepítések hazai piaca. A visszatáplálási lehetőség teljes megszüntetésével sokak leállították, vagy el sem kezdték a beruházásokat, mert a bejelentett változtatással az újonnan belépő háztartások számára a legrosszabb forgatókönyv vált valóra.