EPLAN Virtuális kiállítás hamarosan!
Az Eplan virtuális kiállítása május 4-5. között már hetedik alkalommal nyitja meg digitális kapuit. A látogatókat számos téma várja, amelyek a professzionális mérnöki munkára és az integrált, végpontok közötti folyamatokra fókuszálnak.)

 

Az idei Virtuális Vásár középpontjában az ipari automatizálás ökoszisztémája és a résztvevők közötti együttműködés optimalizálása áll. A kapcsolóberendezés-gyártók, alkatrész-beszállítók, az üzemeltetők és az OEM-ek folyamatos kapcsolatban állnak egymással, és minél szorosabb az együttműködés, annál sikeresebbek a projektek. Virtuális Vásárunkon bemutatjuk azokat a megoldásokat, amelyek optimalizálhatják az üzleti partnerekkel folytatott együttműködést. A virtuális kiállításon az érdeklődőknek alkalmuk lesz meggyőződni arról, hogy az EPLAN Platform és a megfelelő felhőszolgáltatások hogyan támogathatják a vállalkozásokat ebben a folyamatban. Informatív élő beszélgetésekre, gyakorlati szoftverbemutatókra és izgalmas vásárlói prezentációkra számíthatnak.

A tartalomból: 

  • fókuszban a hamarosan megjelenő EPLAN Platform verzió
  • EPLAN Cloud fejlesztések
  • szabványosítás és automatizálás a gyakorlatban
  • magyar nyelvű prezentációk május 5-én vendégelőadókkal kiegészülve: újdonságok a Rittal Kereskedelmi Kft. és a Phoenix Contact Kft. részéről. 

Szeretettel várjuk látogatását!

Regisztráció és további információk ezen a linken.

Űrtechnológiai központ épül Martonvásáron
A Remred Kft. 10 milliárd forintos befektetésből felépülő technológiai központja komplett kisműholdak és az azokat működtető rendszerek gyártását, összeszerelését, integrációját és tesztelését végzik majd.
Így lehet sikeres a digitális átállás az iparvállalatoknál
Az ipari vállalkozások 94 százaléka szerint a digitális átalakulás nagy hatással lesz a működésükre a következő 2-3 évben, ugyanakkor 55 százalékuk még mindig csak részben felkészült a hatékony digitalizációra.
Új kiberbiztonsági megoldás ipari infrastruktúrák védelmére
Az ABB Ability Cyber Security Workplace (CSWP) megoldása úgy fokozza a kritikus ipari infrastruktúra védelmét, hogy az ABB-től és a harmadik féltől származó biztonsági megoldásokat egyetlen egyszerű, átfogó digitális platformba vonja össze.
Az átláthatatlan vállalati informatika az innovációt is akadályozza
A verseny által kikényszerített folyamatos költségcsökkentési spirál, a munkaerőhiány pótlására fejlesztett informatikai megoldások és robotizáció, valamint a technológia fejlődése mind a digitalizáció irányába hat.
Fenntarthatóság az innováción keresztül
A BMW Group jövőképét nem csak a vezetési élmény folyamatos fejlesztése, hanem nagyratörő fenntarthatósági törekvések is meghatározzák. Az autóipari csúcsvállalatnál úgy vélik, mindkét cél elérésének kulcsa az innovációban rejlik.