Electrosub - nice to connect you
Az idén szeptember 28-30. között immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az Electrosub Konferencia és Kiállítás, ami minden bizonnyal az elsők között teszi majd lehetővé a piaci szereplők számára a rég várt személyes találkozásokat.

 

Az elektronikai iparra fókuszáló üzleti és szakmai fórum reagál a piac kihívásaira. Az esemény az Ipar 4.0 jegyébe zajlik, az alapprofilhoz új témacsoportok – digitális transzformáció, mesterséges intelligencia, IoT megoldások – is csatlakoznakA jelentkezések beindultak, az Endrich GmbH eddig mindkét korábbi eseményen részt vett, 2021-ben ismét arany szponzorként lesz jelen. Új partnerként csatlakozott, szintén arany szponzori státuszban, az M2Mcom Kft, és a SIMCom. Eddig kiállítóként regisztrált többek között a Prodosoft Kft., a Riel Elektronikai Kft., a Gémosz Kft., az e-Com Informatikai Zrt., az Eurosolid Zrt., és a Z Elektronika Kft.

A cégek részvételi döntését segíti, hogy a szervezők, a jelenlegi helyzethez teljes mértékben alkalmazkodó, rugalmas pénzügyi és részvételi kondíciókat ajánlanak. Ennek megfelelően a jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent. Június 30-ig csak a regisztrációs díj esedékes, továbbá amennyiben a rendezvény fizikai rendezése nem jöhetne létre, minden befizetett díj teljes mértékben visszatérítésre kerül.

 

 

A megjelenés megszervezése sem igényel sok energiát, a csomagajánlatok igénybevételével a kiállítók kulcsrakész standot kapnak, így sokkal jobban tudnak standjuk tartalmára, üzleti ajánlataik előkészítésére koncentrálni. A részvétel helydíjjal, standdal, full szervizzel már nettó 390 ezer Ft-tól lehetséges. Bővebb információ a honlapon.

Bár a jelen körülmények még nem optimálisak, de már meg van a fegyverünk a járvány ellen. Az oltások nagy ütemben haladnak, folyamatosan nő az átoltottság, az őszi nyitásra bizakodással tekinthetünk. A gazdaság újraindítását számos kedvező vagy akár vissza nem térítendő támogatás is segíti majd, aminek felhasználására és lehívására az Electrosub kiállítói első kézből személyes tárgyalások és érvelések mellett mutathatják be kínálatukat. Nincs idő a kivárásra, aki hamarabb tud potenciális vevőivel találkozni, az a folyamat nyertese lesz!

A rendezvény szlogenje, "Szakemberek és megoldások szemtől szembe"  még soha nem volt ennyire aktuális. A piaci szereplők nagyon várják már a személyes találkozásokat. Aki szeretne a gazdaság újranyitásának aktív részese lenni és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az Electrosubhoz csatlakozni.

Adatvédelmi felmérés a GDPR hatálybalépése után
Három éve lépett hatályba az Európai Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR). A vállalkozások, tartva a kilátásba helyezett bírság extrém magas összegétől, nagy lendülettel igyekeztek megfelelni a szabályoknak.
Pneumatikus személyi edző
A fiatal ddrobotec by Dynamic Devices egészségügyi technológiai cég dinamikus eszközökkel mutatja be, hogyan kombinálhatók a robotika, a mesterséges intelligencia és a kognitív tudományok technológiái a sport és a sporttudomány bevett tesztelési és edzési módszereivel.
Electrosub Konferencia és Kiállítás, fizikai, offline rendezésben
Az Electrosub Konferencia és Kiállítás, szeptember 28-30. között ez eredeti terveknek megfelelően élő, offline rendezésben várja kiállítóit és látogatóit a Lurdy ház rendezvényközpontjában.
Hazai stratégiai iparágakat lefedő innovációs modell született
A Műegyetem Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központban (BME FIEK) eddig nyolc új kifejlesztett technológia, három új termék, két új szolgáltatás, valamint az öt új prototípus mellett tizenöt, a projekthez kötődő benyújtott szabadalom született.
Rekord összeget költenek a cégek informatikai beruházásokra
A történelem során 2021-ben először haladja meg a 4 ezer milliárd dollárt a nagyvállalatok IT működésre és fejlesztésre fordított kiadása. Négy olyan ország van csupán, ahol a nominális nemzeti össztermék meghaladja ezt az összeget: az USA, Kína, Japán és Németország.