Electrosub Konferencia és Kiállítás, fizikai, offline rendezésben
Az Electrosub Konferencia és Kiállítás, szeptember 28-30. között ez eredeti terveknek megfelelően élő, offline rendezésben várja kiállítóit és látogatóit a Lurdy ház rendezvényközpontjában.

 

A május 23-án életbe lépett rendelkezések értelmében újra lehet üzleti rendezvényeket szervezni. Mennyiségi korlátozás nincs, az egyetlen elvárás a védettségi igazolvány, amivel az Electrosub által célzott üzleti körök munkatársai meghatározó és kiemelkedő arányban rendelkeznek.

Hosszú idő után ez lesz az első olyan üzleti esemény, ami lehetővé teszi a személyes találkozásokat, amit a piaci szereplők már nagyon várnak. Napirenden van a gazdaság újra indítása, kedvező hitel konstrukciók és támogatások állnak rendelkezésre, beindulnak az eszközbeszerzések, fejlesztések. Az Electrosub jókor, jó időben teremt lehetőséget az üzleti tárgyalásokra, kapcsolatok építésére.

A rendezvény az Ipar 4.0 jegyében szerveződik megszólítva az elektronikai ipar mellett az automatizáció, a digitális transzformáció, az AI, az IoT megoldásokat kínáló területeket is. A kiállításhoz konferencia kapcsolódik neves szakemberek közreműködésével.

Néhány csemege, előzetes a konferencia programból:

  • Bemutatásra kerül egy teljes mértékben magyar fejlesztésű E-IoT ökoszisztéma rendszer. 
  • Választ kapunk arra, hogy hogyan váltsunk könnyen régi 2G/3G technológiáról modern LTE vagy LPWA megoldásokra. 
  • Mik az ideális működési feltételek az elektromágneses sugárzók számára a vezeték nélküli alkalmazásokban. stb.

Szakemberek és megoldások szemtől szembe

Az Electrosub az elektronikai és az Ipar 4.0 köré szerveződő iparágak piaci szereplőinek kiváló üzleti lehetőséget kínál, továbbá új, naprakész szakmai ismeretekkel szolgál. Használják ki ezeket az előnyöket, találkozzon partnereivel Ön is az Electrosub-on!

Kiállítási információkért lépjen kapcsolatba a szervezőkkel!

Csupán három szó, és célba ér!
Az NNG what3words navigációs címrendszerével felszerelt járművek vezetői csupán három szó megadásával bárhová pontosan odatalálhatnak.
Az Electrosub hasznos információkat nyújt beszerzési döntéseihez
Az Electrosub Konferencia és Kiállítás immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre szeptember 28. és 30. között a Lurdy Házban. Az élő esemény hosszú idő után teremt ismét lehetőséget a piaci szereplőknek a személyes találkozásokra.
Lehet-e a CAD-modell az Ipar 4.0 jövője?
Cikkünkben Boris Fischer-Ribič, a norelem ausztriai országmenedzsere a CAD-modellek előnyeit részletezi és megvizsgálja, hogy azok miként javíthatják és korszerűsíthetik a terméktervezés folyamatának hatékonyságát.
Az életképesség határa
Melyik gyógyszer képes legyőzni a rákot? Milyen dózissal érhető el a kívánt eredmény mellékhatások nélkül? Milyen határon túl válik mérgezővé egy hasznos gyógyszer? Ma ezekre a kérdésekre a sejttenyészeteken végzett tesztsorozatok adnak választ, amik az orvosi kutatások legfontosabb eljárásai közé tartoznak.
A jövő AI alapú ellátási láncai most alakulnak
A tavalyi év megmutatta, hogy a vállalatok sikeres működéséhez elengedhetetlen az ellátási láncok megfelelő menedzsmentje.